traiteur Kerst en oudejaar

De keuken van Geert Van Hecke bij u thuis

A la carte (Kerst en Oudejaar)

Assortiment van 4 hapjes (20 euro per persoon):

Krokant deegje opgevuld met escargots en champignon

Mousse van ‘Oud Brugge’ kaas met grissini, koekje van Parmezaan

Parfait van erwt en gerookte paling

Preskop met mosterd

 

Voorgerechten:

Terrine van fazant met chutney   23 euro

Champignonsoep 1L (1L=3 personen)   20 euro

Vissoep met kaas, rouille en toast 1L (1L=3 personen)   24 euro

Gemarineerde zalm, kaviaar van courgettes   23 euro

 

Hoofdgerechten:

Civet van hertenkalf, wintergarnituur, aardappelmousseline   32 euro

Coq-au-vin, aardappelmousseline   26 euro

Gehaktballetjes opgevuld met “Oud Brugge” kaas, tomatensaus, aardappelmousseline   20 euro

 

Kerstmenu (24/12 en 25/12)  73 euro

Champignonsoep met quenelles van eend en ganzenlever, truffelcrème

~

Warme terrine van langoustines en Sint-Jacobsnoten met groene curry en prei

~

Gevulde kalkoen met geuzebier, ratatouille van wintergroenten, mousseline van knolselder

 

Oudejaarmenu (31/12 en 01/01)  87 euro

Marbré van fazant met pistache, chutney van verse vijgen

Mousse van patrijs en ganzenlever

~

Sint-Jacobsnoten gebakken met zachte curry en kokosmelk, taartje van de coraille met sesam

~

Kalfsentrecôte in korst van amandelen en rozemarijn, gratin van kleine pasta met champignons en butternut

 

Bestellen

Uw bestelling voor Kerst ten laatste op woensdag  21/12 en voor Oud en Nieuw ten laatste op woensdag 28/12
U kan uw bestelling plaatsen via mail 
melissa@dekarmeliet.be, voor verdere vragen kan u ons telefonisch bereiken op het nr 050 444 900
Wat moet u vermelden op de mail :
-Naam, adres en telefoonnummer
-welke dag u de bestelling wenst

Betaling

Alle bestellingen worden ter plaatse bij ophaling afgerekend

 Afhalen 

U kan het menu afhalen in restaurant Bistro Refter "Molenmeers 2, 8000 Brugge"
de wagen kan u parkeren op de parking van De Karmeliet "Verbrand Nieuwland 4”
openingsuren
Zaterdag 24/12 en 31/12:  van 11 uur tot 13 uur

Zondag 25/12 en 01/01:: van 10 uur tot 11 uur
 

Back to menus