à la carte

A la carte 

Voorgerechten :

Mousse van witte asperges – zalm“Label Rouge”
met kaviaar Royal Belge
84.00€

≈≈≈

Langoustine Royale gebakken “en carapace”
specerijen – olie van schaaldieren
 mousseline van wortel, curry en kokos
 78.00€

≈≈≈

Lauwe pastei van eend – licht gerookte filet
salade van boontjes
vinaigrette met jus van zwarte truffel
43.00€

≈≈≈

Asperges “AAA” – gevulde morieljes
jus van erwtjes
67.00€

Hoofdgerechten :

kabeljauw in de oven gegaard – gebakken venkel
brandade – beurre blanc met schelpdieren
(met tarbot +16.00€)
73.00€

≈≈≈
Supreme van Mechelse Koekoek – groene asperges
erwtjes – gevulde morieljes
83.00€

≈≈≈
Duif uit de Dombes gebakken op karkas
marbré van de boutjes, Morteau en eendenlever
groentenratatouille - erwtjes
69.00€

 



 

 

**allergieën? Laat het ons gerust weten**

Terug naar menu's