à la carte
A la carte
Voorgerechten :
Mousse van witte asperges – zalm“Label Rouge”
met kaviaar Royal Belge
84.00€
≈≈≈
Langoustine Royale gebakken “en carapace”
specerijen – olie van schaaldieren
mousseline van wortel, curry en kokos
78.00€
≈≈≈
Lauwe pastei van eend – licht gerookte filet
salade van boontjes
vinaigrette met jus van zwarte truffel
43.00€
≈≈≈
Asperges “AAA” – gevulde morieljes
jus van erwtjes
67.00€
Hoofdgerechten :
kabeljauw in de oven gegaard – gebakken venkel
brandade – beurre blanc met schelpdieren
(met tarbot +16.00€)
73.00€
≈≈≈
Supreme van Mechelse Koekoek – groene asperges
erwtjes – gevulde morieljes
83.00€
≈≈≈
Duif uit de Dombes gebakken op karkas
marbré van de boutjes, Morteau en eendenlever
groentenratatouille - erwtjes
69.00€
**allergieën? Laat het ons gerust weten**
Terug naar menu's