à la carte

Voorgerechten :

Sint Jacobsnootjes – boudin van koraal – jus van preigroen – schelpjes
 43.00€

≈≈≈
parfait van eekhoorntjesbrood en ganzenlever
kalfszwezerik – jus van erwtjes
37.00€

≈≈≈
langoustine – geconfijte aubergine – ganzenlever
algen – citroengras  77.00€

Hoofdgerechten :

 Filet van “Mooie Meid”met condiments – Zeebrugse garnalen – venkel
brandade met jus van garnalen 57.00€
≈≈≈
Suprême van Colvert eend – pastei van de boutjes en groene kool
ratatouille van herfst groenten “Orientaals” – gratin van vijgen 53.00€

≈≈≈

Patrijs gebakken in wijnbladeren - mousseline van aardappel - gekarameliseerde jonagold appels - boschampignons 107.00€

Nagerechten

(25.00€)

Hoevekaasjes met garnituur

≈≈≈

Enkele lekkernijen van fruit

≈≈≈

Smaakpalletje van chocolade

≈≈≈

Dame blanche “Générale”

Terug naar menu's