à la carte

A la carte 

Voorgerechten :

“Chaud-froid” van gemarineerde sardines
tartaar van rode biet en komkommer
yoghurt met sjalotten
37.00€

≈≈≈

langoustine – geconfijte aubergine – ganzenlever
algen – citroengras
 83.00€

≈≈≈

Bio tomaten van Philip Vermeulen “belle vue”
zachtgekookt ei – ratatouille met komijn
sorbet van ananastomaten - anchoïade
 57.00€

≈≈≈

Gebakken escalope van ganzenlever
rillete van konijn met kersen
vinaigrette van kriekenbier en notenolie
67.00€

 

Hoofdgerechten :

Tong uit Zeebrugge – kruidenkorst met garnalen
bloemkool “à blanc et à brun”
77.00€

≈≈≈

Navarin van tarbot en blauwe kreeft
seizoensgroenten – jus van schaaldieren
olijfolie uit Maussane
93.00€

≈≈≈

Kalfszwezerik met broodkruim
kalfswang gebraiseerd in bruin bier
Luikse salade – béarnaise met kalfsjus
83.00€

≈≈≈

Simmenthal rundsvlees – zwarte peperkorst
Luikse salade – girolles
87.00€

 

Nagerechten :
(29.00€)

 Hoevekaasjes met garnituur (+4.00€)
≈≈≈

Enkele lekkernijen van fruit

≈≈≈

Dame blanche “Générale”


 

 

**allergieën? Laat het ons gerust weten**

Terug naar menu's