à la carte
A la carte
Voorgerechten :
“Chaud-froid” van gemarineerde sardines
tartaar van rode biet en komkommer
yoghurt met sjalotten
37.00€
≈≈≈
langoustine – geconfijte aubergine – ganzenlever
algen – citroengras
83.00€
≈≈≈
Bio tomaten van Philip Vermeulen “belle vue”
zachtgekookt ei – ratatouille met komijn
sorbet van ananastomaten - anchoïade
57.00€
≈≈≈
Gebakken escalope van ganzenlever
rillete van konijn met kersen
vinaigrette van kriekenbier en notenolie
67.00€
Hoofdgerechten :
Tong uit Zeebrugge – kruidenkorst met garnalen
bloemkool “à blanc et à brun”
77.00€
≈≈≈
Navarin van tarbot en blauwe kreeft
seizoensgroenten – jus van schaaldieren
olijfolie uit Maussane
93.00€
≈≈≈
Kalfszwezerik met broodkruim
kalfswang gebraiseerd in bruin bier
Luikse salade – béarnaise met kalfsjus
83.00€
≈≈≈
Simmenthal rundsvlees – zwarte peperkorst
Luikse salade – girolles
87.00€
Nagerechten :
(29.00€)
Hoevekaasjes met garnituur (+4.00€)
≈≈≈
Enkele lekkernijen van fruit
≈≈≈
Dame blanche “Générale”
**allergieën? Laat het ons gerust weten**
Terug naar menu's