Brugge die Scone

Brugge Die Scone 

Sint Jacobsnootjes – boudin van koraal – jus van preigroen – schelpjes
≈≈≈
Filet van “Mooie Meid”met condiments – Zeebrugse garnalen – venkel
brandade met jus van garnalen
≈≈≈
Patrijs gebakken in wijnbladeren - mousseline van aardappel - gekarameliseerde jonagold appels - boschampignons
≈≈≈
Hoevekaasjes met garnituur

≈≈≈

Enkele lekkernijen van fruit
of
Smaakpalletje van chocolade
of
Dame blanche “Générale”

Menu 163.00 €

De menu’s worden enkel per tafel geserveerd.

op zaterdagavond wordt enkel de menu Brugge die Scone geserveerd of à la carte

bij aanpassingen in het menu kan er een supplement aangerekend worden.

laatste bestelling 13.00u & 20.00u

gerechten van het menu onder voorbehoud van aanpassing door marktaanvoer
bedankt voor uw begrip



 

Terug naar menu's