De keuken van Geert Van Hecke bij u thuis ( traiteur )
-
Bestellen
Uw bestelling 24 uur voordien plaatsen
U kan uw bestelling plaatsen via mail of telefoon
melissa@dekarmeliet.be, voor verdere vragen kan u ons telefonisch bereiken op het nr 050 444 900
Wat moet u vermelden op de mail :
-Telefoonnummer
- naam
-welke gerechten
-welke dag u de bestelling wenst -
Betaling
Via overschrijving op rekeningnummer BE 79 3800 0895 9033
Cash betaling mogelijk, graag gepast in omslag -
Afhalen
U kan het menu afhalen in restaurant Bistro Refter "Molenmeers 2, 8000 Brugge"
de wagen kan u parkeren op de parking van De Karmeliet "Verbrand Nieuwland 4"
openingsuren
donderdag 4 maart : 16 uur tot 18:30 uur
vrijdag 5 maart : 16 uur tot 18: 30 uur
zaterdag 6 maart : 10 uur tot 11:30 uur -
à la carte
Voorgerechten
gemarineerde zalm en kaviaar van courgettes 17 euro
of
Gelakeerd buikspek "Duke of Berkshire" , Oosterse salade en een créme van wortel 17 euro
of
Op de plancha gebakken gamba's, bouillon van schaaldieren met algen, kleine pasta,
groene kruiden en pijlinktvis € 28
Hoofdgerechten
Varkenswangetjes, saucisson de Morteau, stoemp van gebrande ui en groene groentjes 27 euro
of
Kabeljauw met asperges en knolseldermousseline
37 euro
of
Pithivier van Mechelse koekoek, ganzenlever, schorseneren met zwarte truffel
krokante salade en truffelsaus 87 euro per persoon Vanaf 2 pers
Gehaktballetjes
• Gehaktballetjes met tomatensaus en champignons 14 euro
• Gehaktballetjes met Luikse saus en spitskool salade 14 euro
• Gehaktballetjes op zijn oosters
14 euro
Bijgerechten
• Aardappelmousseline 4 euro
• Griekse pasta 4 euro -
Menu 77 euro
Menu 77 euro
Hapjes
&&&
Flan van cevenne ajuin, barigoule van lentegroentjes ( asperges, artisjok, ... )
&&&
Gelakeerde eend uit de dombes, crème van wortel en gebakken rijst "chop choy "
&&&
Mousse van chocolade en krieken, gelei van kriekenbier
De keuken van Geert Van Hecke bij u thuis
donderdag 4 maart, vrijdag 5 maart, zaterdag 6 maart
Wij bieden u à la carte aan